Mozzart bonus dobrodošlice: Osvoji do 1000% od prvog uloga!

Do 1000% bonusa na prvi depozit i do 100.000 dinara

*Vredi samo za nove igrače

Mozzart kazino donosi uzbudljivu bonus ponudu za sve nove igrače koji se priključe njihovoj platformi. Novi Mozzart bonus dobrodošlice je dizajniran kao TOČAK SREĆE gde svaki igrač ima priliku da osvoji bonus od 1000% ili do 100.000 dinara na svoj prvi depozit.

Minimalni depozit od 500 dinara je neophodan kako bi se igrači kvalifikovali za bonus. Nakon toga, igrač može zavrteti TOČAK SREĆE i saznati koliki bonus osvaja.

Maksimalni iznos bonusa koji se može osvojiti je 100.000 dinara. Svako polje na točku nudi različite bonuse, od 50% do 1000%, u zavisnosti od mesta na koje se Točak zaustavi.

mozzart bonus dobrodošlice

Uslovi za Mozzart bonus

Da bi bonus postao dostupan za igru, igrač mora ispuniti određene uslove u roku od 30 dana. Na primer, za bonus na slot igrama, igrač mora napraviti obrt vrednosti 35 puta bonusa. Slično tome, za bonus za klađenje, igrač mora odigrati tikete sa pravim novcem u određenoj vrednosti, koja je 4 puta veća od vrednosti bonusa.

Napredak u otključavanju bonusa može se pratiti na nalogu u svakom trenutku. Važno je napomenuti da tiketi uplaćeni sa bonus sredstvima ili drugim specifičnim bonusima neće uticati na otključavanje bonusa. Igrači imaju 30 dana od registracije da iskoriste ovu bonus ponudu.

Ova bonus ponuda je otvorena za sve nove igrače koji prvi put uplaćuju depozit na platformi Mozzart kazina. Organizator zadržava pravo da izmeni ili obustavi promociju u bilo kom trenutku, uz poštovanje pravila igre i sprečavanje zloupotreba. Učestvujte i iskoristite ovu sjajnu ponudu Mozzart kazina već danas!

Recenzije kazina

Dobijte do 100% na prvu uplatu do 10.000 dinara

Bonus na prvi depozit do 35.000 RSD

Besplatne igre do 5.000 RSD

Dobijte do 1000% na prvu uplatu do 100.000 dinara

© Copyright 2024 OnlineKazina.rs. Sva prava pridržana.