MeridianBet bonus dobrodošlice: 100% na slot igre

100% slot bonus u vrednosti od 3.000 RSD

*Vredi samo za nove igrače

MeridianBet bonus dobrodošlice u kazinu predstavlja sjajnu priliku za sve nove igrače koji se registruju na njihovom sajtu ili preko aplikacije. Svaki novi korisnik dobija slot bonus u vrednosti od 3.000 RSD odmah nakon što završi proces registracije. Važno je napomenuti da je nalog potrebno verifikovati kako bi se bonus mogao iskoristiti.

Uslovi za MeridianBet bonus

Nakon što igrač dobije bonus novac, potrebno ga je izvrteti x100 puta kako bi se mogao prebaciti na keš račun. Maksimalni iznos koji igrači mogu osloboditi od bonusa je 1.000 RSD. Osim toga, bonus je važeći samo 72 sata od trenutka registracije, pa je bitno iskoristiti ga u tom periodu.

meridianbet bonus

Važno je napomenuti da bonus ne važi za igre koje imaju opciju “bonus buy” ili “gamble”. Igrač je obavezan da iskoristi dodeljeni bonus i sve dobitke koji proisteknu iz njega tokom vremena korišćenja. Bilo kakva manipulacija bonusom može rezultirati prekidom promocije, a Meridian zadržava pravo da povuče sve dobitke proistekle iz bonusa i blokira igrača.

Takođe, Meridian zadržava pravo da prekine promociju ili izmeni pravila u bilo kom trenutku. Uz ove uslove, bonus dobrodošlice u MeridianBet kazinu pruža uzbudljiv početak igre novim igračima.

Recenzije kazina

Dobijte do 100% na prvu uplatu do 10.000 dinara

Bonus na prvi depozit do 35.000 RSD

Besplatne igre do 5.000 RSD

Dobijte do 1000% na prvu uplatu do 100.000 dinara

© Copyright 2024 OnlineKazina.rs. Sva prava pridržana.