Maxbet bonus dobrodošlice: 10 dana besplatne igre

10 dana besplatne igre od 500 RSD do 5.000 RSD

*Vredi samo za nove igrače

MaxBet kazino nudi izvanrednu promociju pod nazivom “Paket dobrodošlice” koja je dostupna svim punoletnim novoregistrovanim igračima stranici kazina. Ovaj Maxbet bonus dobrodošlice pruža 10 dnevnih bezuslovnih Freebet bonusa (FB) koji se mogu koristiti za sportsko klađenje ili slot igre.

Uslovi za Maxbet bonus

Da bi igrač ostvario ovaj paket, neophodno je da se registruje putem sajta, verifikuje svoj nalog i izvrši prvu uplatu depozita. Minimalni iznos depozita za kvalifikaciju iznosi 500 RSD, a igrač može koristiti različite metode uplate, uključujući platne kartice, tekući račun ili depozite u MaxBet poslovnicama.

Iznos dnevnih bonusa zavisi od visine prvog depozita, sa maksimalnim iznosom od 5.000 RSD u Freebetu. Bonusi se automatski dodeljuju igraču na nalog, prvi odmah nakon uplate depozita, a svaki sledeći u 07:00h svakog narednog dana.

maxbet bonus dobrodošlice

Važno je napomenuti da dnevne bonuse treba aktivirati u roku od 6 sati od trenutka dodele, svakog dana od 7:00 do 13:00 časova. Ukoliko igrač propusti aktivaciju bonusa, iznos se gubi. Bonusi su dostupni na MaxBet nalogu igrača u sekciji “Bonusi” i mogu se aktivirati klikom na opciju “Aktiviraj”.

Nakon aktivacije, bonus se automatski dodaje igračevom Freebet stanju i mora se iskoristiti istog dana. Važno je napomenuti da se dnevni bonusi ne mogu isplatiti direktno u novcu i služe isključivo za igru.

Promocija je podložna opštim pravilima i uslovima MaxBet kladionice, a organizator zadržava pravo da u bilo kom trenutku, bez prethodne najave, izmeni ili obustavi promociju. Ova promocija je ograničena na jednu osobu, jednu e-mail adresu i jednu IP adresu. U slučaju sumnje na prevaru ili zloupotrebu pravila, organizator zadržava pravo da oduzme bonus i dobitke proistekle iz igre.

Recenzije kazina

Dobijte do 100% na prvu uplatu do 10.000 dinara

Bonus na prvi depozit do 35.000 RSD

Besplatne igre do 5.000 RSD

Dobijte do 1000% na prvu uplatu do 100.000 dinara

© Copyright 2024 OnlineKazina.rs. Sva prava pridržana.