Admiral Bet bonus dobrodošlice: 3000 RSD bez depozita

Bonus koji ne zahteva uplatu

*Vredi samo za nove igrače

Admiral Bet bonus dobrodošlice pruža igračima sjajnu priliku da započnu svoje online kazino iskustvo bez potrebe za depozitom. Verifikacija naloga je ključni korak za dobijanje ovog bonusa. Igrači treba da potvrde svoj identitet slikanjem ličnog dokumenta kroz opciju “Verifikujte svoj nalog”, kao i da verifikuju svoj broj telefona u sekciji “Moj nalog >> Broj telefona”.

Važno je naglasiti da igrači koji ne verifikuju nalog na opisan način neće biti kvalifikovani za bonus. Nakon uspešne verifikacije, bonus će biti uplaćen na igračev račun u roku od 24 sata, o čemu će biti obavešteni notifikacijom.

Uslovi za Admiral Bet bonus

Admiral Bet bonus od 3000 RSD deli se na sport i slotove. Svaki igrač može imati samo jedan aktivan bonus. Preporučuje se da igrači prvo prihvate i odigraju bonus za slotove, nakon čega mogu aktivirati bonus za tikete.

Bonus za slotove treba obrnuti 30 puta na slot igrama proizvođača Fazi i/ili Greentube kako bi se prešlo na keš račun igrača. Moguće je kombinovati odigravanje bonusa između ova dva provajdera ili između više igara.

Za bonus za klađenje, potrebno je uložiti 8 puta na tiketima kako bi se prešlo na keš račun igrača. Tiketi odigrani bonus sredstvima moraju sadržati najmanje 3 događaja sa minimalnom kvotom 1.50.

Rok za ispunjenje uslova promocije je 4 dana (96 sati) nakon dodele bonusa. Nakon isteka ovog roka, bonus se deaktivira, a sredstva se gube, čak i ako postoje nerezultovani događaji na tiketu.

Maksimalan iznos koji igrač može osloboditi iznosi 1500 dinara po dobijenom bonusu, što ukupno iznosi 3000 dinara. Ova sredstva postaju odmah dostupna za isplatu sa računa igrača, pružajući im dodatnu vrednost i uzbuđenje u Admiral Bet kazinu.

Recenzije kazina

Dobijte do 100% na prvu uplatu do 10.000 dinara

Bonus na prvi depozit do 35.000 RSD

Besplatne igre do 5.000 RSD

Dobijte do 1000% na prvu uplatu do 100.000 dinara

© Copyright 2024 OnlineKazina.rs. Sva prava pridržana.